• HorsePlast, erkende groothandel in materialen voor paardenboxen.
  • HorsePlast, grossiste reconnu en matériaux pour les boxes à chevaux.
  • HorsePlast, recognised wholesaler of materials for horse stalls.

Rails toebehoren & Sloten

Onze sloten en toebehoren voor rails zijn sterk aanbevolen omdat ze speciaal zijn ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen en met grote precisie. Dit betekent dat ze duurzaam zijn en een lange levensduur hebben, zelfs onder zware omstandigheden. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en te gebruiken, en bieden een hoog niveau van veiligheid en betrouwbaarheid voor uw stallen. Door te kiezen voor onze sloten en toebehoren, kunt u erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit krijgt die beschikbaar is, en dat uw eigendom en bezittingen veilig en beveiligd zijn.

MUURBEUGELS

Onze muurbeugels voor rails serie 170 zijn hoogwaardige en duurzame beugels die speciaal zijn ontworpen om railsystemen veilig en stevig aan muren te bevestigen. De beugels zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS), wat betekent dat ze bestand zijn tegen corrosie en roestvorming en geschikt zijn voor gebruik in verschillende omgevingen. De muurbeugels bieden een stabiele basis voor het railsysteem, waardoor het veilig en betrouwbaar is. Onze muurbeugels zijn geschikt voor gebruik in combinatie met onze railsystemen, waardoor ze perfect zijn voor toepassingen zoals schuifdeuren, staldeuren etc.. Door te kiezen voor onze RVS muurbeugels, kunt u erop vertrouwen dat uw railsysteem veilig en stevig is bevestigd en uw toepassing probleemloos zal functioneren.


WIEL & EINDSTOP

Ons rvs wiel en eindstop voor rails serie 170 zijn hoogwaardige en duurzame accessoires die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met onze railsystemen. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS), wat betekent dat ze bestand zijn tegen corrosie en roestvorming en geschikt zijn voor gebruik in verschillende omgevingen. Het wiel zorgt voor soepele en stille beweging van uw staldeur of ander toepassing, terwijl de eindstop de beweging beperkt en voorkomt dat het wiel van de rail loopt. Beide accessoires zijn gemakkelijk te installeren en bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor uw railsysteem. Door te kiezen voor onze eindstop en wiel, kunt u erop vertrouwen dat uw railsysteem soepel en betrouwbaar zal functioneren en uw toepassing veilig zal zijn en gemakkelijk toegankelijk blijft.


RVS VINGERSLOT

Ons vingerslot is een hoogwaardig en duurzaam slot dat speciaal is ontworpen voor het beveiligen van deuren en andere toegangspunten. Het slot is gemaakt van roestvrij staal (RVS), wat betekent dat het bestand is tegen corrosie en roestvorming en daardoor geschikt is voor gebruik in verschillende omgevingen. Het slot is voorzien van een stevige grendel die in de deurstijl vergrendelt, waardoor het praktisch onmogelijk is om de deur te forceren of te openen zonder de juiste sleutel. Met ons RVS Vingerslot kunt u er zeker van zijn dat uw eigendom en bezittingen veilig en beveiligd zijn.